Mijn bestelling werd keurig verpakt geleverd na een fijne en snelle communicatie en het door mij bestelde hout is van een prima kwaliteit. Ik sluit me me aan bij de eerdere berichten hier in het gastenboek en kan deze webwinkel warm aanbevelen!
Pim Groot • 55 dagen
gaarne zou ik een nederlandse vertaling van u willen ontvangen van de Hunter Q-SHIP AMATI art.1450 daar mijn technies engels niet zo goed is groetend F.Herle
Frans Herle • 63 dagen
Hallo ik ben na 30 jaar weer gaan bouwen aan de dolphyn schaal 1 op 50 is hier ook een hollanse handleiding van ik heb alleen een italliaanse is een beetje lastig als je de taal niet kent vriendelijke groet hans
Hans geers • 72 dagen
Prima service en snelle levering. Zeer aan te bevelen ! Bedankt en graag tot een volgende keer.
Wim van Schaardenburg • 75 dagen
Berichten welke kwetsend van aard zijn en niet getuigen van goed fatsoen worden verwijderd, Messages which are offensive of nature and not witnesses of decency will be removed.
Berichten dienen te maken hebben met modelbouw in al zijn verscheidene soorten en maten, berichten die totaal geen raakvlak hebben met modelbouw worden verwijderd.
Historische Modelbouw • 284 dagen
Beste Jan Dekker ,
Ik heb 1 vraag en 1opmerking: de vraag Weet u of er ook een bouwdoos is van de 7 provincieen. En de opmerking: is het ook mogelijk om de paketten die verstuurt worden te koppelen aan track en trace zodat je weet hoe laat ongeveer de besteldienst langs komt.
Verder ben ik erg tevreden over de webwinkel , afhandeling en prijzen.Ga zo door.
vr.groet Rene Wolvers
Rene Wolvers • 393 dagen
IK BEN PAS CLIËNT GEWORDEN .MAAR ERVAAR DE UITSTEKENDE SERVICE.ZE DOEN OOK WAT ZE BELOVEN EN DAT IS VOOR ONS MODELBOUWERS EEN MUST.HET CONTACT PER MAIL OF TEL IS BIJZONDER HARTELIJK EN GERICHT OP OPLOSSEN EN ADVISEREN ,IK BEN MEER DAN TEVREDEN MET DEZE FIRMA . CLIËNT JOHN KREMER .
JOHN KREMER • 411 dagen